Chwalimy się! Mamy medal!

Ten rok był wyjątkowy dla Powiatu Mińskiego, gdyż otrzymał on zaszczytny tytuł Stolicy Kultury Mazowsza. Cieszy nas, że organizując I edycję Festiwalu Artystycznego Powiatu Mińskiego, obejmującego 13 wydarzeń artystycznych po jednym w każdej gminie Powiatu Mińskiego, mogliśmy uczestniczyć w realizowaniu projektu pt. „Powiat Miński Stolica Kultury Mazowsza”. 2 grudnia 2021 r., w Miejskiej Szkole Artystycznej w Mińsku Mazowieckim odbyło się finałowe wydarzenie podsumowujące projekt pt. „Powiat Miński Stolica Kultury Mazowsza”, podczas którego zostały wręczone medale wszystkim osobom i organizacjom, które były zaangażowane w realizację tego projektu. Niezmiernie nas cieszy, że i nasze działania zostały docenione! Medal z rąk Pana Mirosława Krusiewicza Przewodniczącego Rady Powiatu, Pana Antoniego Jana Tarczyńskiego Starostę Mińskiego oraz pana Witolda Kikolskiego Wicestarostę odebrała Wiceprezes Fundacji Katarzyna Grzesiak. Radość ogromna!